PRZYSTAWKI
STARTERS

  • Carpaccio z buraka z kozim serem, miętowy melon - 19 zł
    Beetroot carpaccio with goat cheese, mint melon
  • Wątróbka drobiowa na toście francuskim, śliwka, pieczona szalotka - 18 zł
    Liver on French toast, plum, baked shallot
  • Tatar tradycyjny, rydz marynowany - 36 zł
    Steak tartare,pickled red pine mushroom
  • Schab dojrzewający, bukiet sałat kolorowych, orzechy prażone - 18 zł
    Pork ripening, salad mix, roasted nuts

ZUPY
SOUPS

  • Żurek z jajkiem i kiełbasą - 12 zł
    Sour rye soup with egg and sausage
  • Purpurowy krem z pieczonej kapusty, pierożki z jabłkiem - 14 zł                                                
    Purple cream soup of baked cabbage, apple dumplings
  • Krem z pomidorów z mozarellą - 11 zł                                                      
    Cream tomato soup with mozarella
  • Rosół tradycyjny z makaronem - 8 zł
    Traditional broth with noodles

SAŁATKI
SALADS

  • Sałatka z kaczką, gruszka w anyżowym winie, liście sałat kolorowych, świeże pieczywo - 29 zł
    Salad with duck, pickled pear poached in anise wine, colorful lettuce leaves, fresh bread
  • Łosoś z własnej wędzarni, warzywa na kwaśno, vinaigrette - 33 zł
    Salmon from our smokehouse, sour vegetables, vinaigrette
OFERTA SPECJALNA

ZAREZERWUJ STOLIK

+48 33 816 90 72, recepcja@wroblowka.com.pl

Serdecznie zapraszamy!